Op deze pagina kun je nieuwsbrieven van N3rd teruglezen. De meest recente zal telkens direct leesbaar zijn. Op dit moment is dit die van april 2019, verzonden op 01-04-2019. Onder deze nieuwsbrief staat een lijst van minder recente nieuwsbrieven in PDF-formaat.

Nieuwsbrief April

Ave N3rds,
Aanschouw uw derde nieuwsbrief van het jaar. Dit zou natuurlijk de vierde nieuwsbrief geweest moeten zijn, maar de derde is er helaas vorige maand bij ingeschoten. Als compensatie kunnen jullie in de nabije toekomst een nieuwe ultrakekke versie verwachten. Stay tuned. De notulen van de 32e ALV zijn overigens attached.
Strategic priority absolute:
Vooruitgang
Het is ons een groot plezier te bevestigen dat Vaticaanstad inderdaad N3rd heeft geannexeerd. Na een vernietigende nederlaag op de_dust2, waarbij het volledige N3rd bestuur, meermaals, om het leven kwam aan de hand van de Souverein van het Vaticaan, Opperherder van de Universele Kerk en Bisschop van Rome’s M4A1 assault rifle.
De overdracht van de macht is verder vredig verlopen. Het inmiddels gerespawnde bestuur van N3rd lijkt zijn positie te zullen behouden en verwacht binnenkort richting het heilige land gestuurd te worden. Wat dit alles betekend voor de natie van Kekistan, die sinds het overlijden van keizer Pepe, in een personele unie met N3rd was gevallen, is nog onbekend.
Deus Vult!
Activiteiten:
Virtual Reality Lasergamen – Dinsdag 23 April
We verzamelen om 19:45 bij VR Room Utrecht: Overste Den Oudenlaan 9b. We spelen 20:00 tot 20:45. Er zijn pre-laz0r pizza mogelijkheden op Biton voor degenen die bij mij aangeven daar interesse in te hebben.
De kosten bedragen €20,00. N3rds mogen rekenen op een korting van €3,00. De VR Room werkt met arrangementen, waarvoor wij een inschatting van opkomst/prijs/tijdsduur hebben gemaakt. Mocht er iets veranderen dan laat ik geïnteresseerde mensen dit asap weten. We hebben momenteel 9 aanmeldingen en kunnen er maximaal 15 hebben.
N3rd goes to Avengers End Game – Vrijdag 26 april
Prijzen en bioscoop informatie volgt zodra de biosagendas uit zijn. Uiteraard zal de €1,00 korting voor N3rds opgaan.
N3rd goes to Detective Pikachu – Woensdag 15 mei
Prijzen en bioscoop informatie volgt zodra de biosagendas uit zijn. Uiteraard zal de €1,00 korting voor N3rds ook hier opgaan.
Dungeons & Dragons Oneshot – Woensdag 29 mei
Van beginners, tot pros, iedereen is s’avonds welkom voor een Dungeons & Dragons one shot sessie met onze Dungeon Master.
 
N3rf Battle – Woensdag 19 juni
Op deze dag gaan wij er op los knallen met nerf guns! 😀
Verder:

ZomerLAN kookploeg
Zoals bij de ALV besproken, zal er een kookploeg komen voor de winterLAN. Deze zal onder leiding staan van Wolf. Details over invulling van deze kookploeg, loting, ed volgen zodra wij de exacte data voor de ZomerLAN bevestigd hebben. Wij doen namelijk ons best deze nog uit te breiden.
 
Facebook group
Aan de hand van de ledenraadpleging hebben wij besloten de N3rd Facebook group op te heffen. De group werd praktisch al niet meer gebruikt. Wij willen de online uitingen van N3rd graag controleerbaar en dank houden. Wij richten ons dus op Discord (https://discordapp.com/invite/tnzhjYx) en de website (http://n3rddispuut.nl/). De FB group is inmiddels gearchiveerd. Jullie kunnen nog wel events verwachten, die dan middels de Biton group verspreid zullen worden (https://www.facebook.com/groups/305390196233725/).
Inschrijving nieuwsbrief

Het is mij ter ore gekomen dat meerdere mensen deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, omdat zij per abuis van de lijst lijken te zijn gehaald. Het gaat waarschijnlijk om een systeem, en niet persoonlijke fout. Dus, uhh, als je dit niet leest, maar wel wilt lezen, laat het mij vooral even weten.

Immer:
Lustrum commissie
Volgend jaar begint de viering van N3rd’s 15 jarig lustrum. Gedurende dat jaar (2020 dus) zal er, naast het bestuur, ook een lustrum commissie actief zijn om (met budget) een invulling te geven aan dit feest. We hebben al een aantal geinteresseerden maar meer is meer beter. Interesse? Neem contact met mij op!
 
LANCie
Een N3rd LAN is niet mogelijk zonder onze trouwe opbouw commissie en wij zijn altijd opzoek naar bonus leden om LAN bouw te helpen (en leren!). Meer info en opgave bij Draak (Moder4t0r@biton.nl).
Met vriendelijke Deus Vult!
Namens N3rd bestuur DEUS VULT o.d.z. It says you’re a heretic!
Bjorn
h.t. Administr4t0r
+31624797223

Archief

Nieuwsbrief April 2019

Nieuwsbrief Februari 2019

Nieuwsbrief Januari 2019

Nieuwsbrief Januari 2018
Nieuwsbrief Februari 2018
Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief januari 2017
Nieuwsbrief februari 2017
Nieuwsbrief maart 2017
Nieuwsbrief april 2017
Nieuwsbrief mei 2017
Nieuwsbrief juni 2017
Nieuwsbrief juli 2017
Nieuwsbrief augustus 2017
Nieuwsbrief september 2017
Nieuwsbrief oktober 2017
Nieuwsbrief november 2017